Secţiunea 8 - Conţinutul de apă/substanţă uscată negrasă/grăsime al untului - Norma din 2004 de aplicare a metodelor de analiză chimică, fizică, microbiologică şi de evaluare senzorială a laptelui şi produselor lactate şi descrierea unora dintre metodele respective

M.Of. 421 bis

În vigoare
Versiune de la: 1 Ianuarie 2006
SECŢIUNEA 8:Conţinutul de apă/substanţă uscată negrasă/grăsime al untului
Art. 8
(1)Metoda de analiză descrisă în anexa IX se foloseşte ca metodă de referinţă pentru determinarea conţinutului de apă al untului.
(2)Metoda de analiză descrisă în anexa X se foloseşte ca metodă de referinţă pentru determinarea conţinutului de substanţă uscată negrasă al untului.
(3)Metoda de analiză descrisă în anexa XI se foloseşte ca metodă de referinţă pentru determinarea conţinutului de grăsime al untului.