Salt la conținutul paginii
Wolters Kluwer - Mergi la Pagina principală
Afișați mai multe opțiuni
Închide
Autentifică-te pe Sintact
- serviciul de autorizare
Acces la demo
SUBSCRIBE_BAR.ARIA_LABELS.CREATE
Urme:
SintactLegeFree
- Înapoi la pagina de start
Vezi tot
Acte
Vezi tot
Monitorul Oficial
Vezi tot
Norma din 1995 privind alimentele si protectia...
Art. 26.
SintactLegeFree
Art. 26. - Praful de ouă integral: - Norma din 1995 privind alimentele si protectia sanitara a acestora
Textul integral
M.Of. 59 bis
Ieşit din vigoare
Versiune de la: 22 Martie 1996
Art. 26
(1)
Praful de ouă integral:
- umiditate, %
max. 5
- solubilitate, %
min. 70
- pH
max. 8,0
(2)
Praful de ouă trebuie să aibă culoarea galbenă, omogenă în toată masa şi să nu prezinte aglomerări stabile.
(3)
Este inapt pentru consum uman praful de ouă cu adaos de conservanţi, coloranţi sau de alte substanţe străine.
(4)
Produsele congelate de ouă şi praful de ouă:
- se prepară numai din ouă proaspete, de găină, provenite din ferme şi gospodării indemne de maladii transmisibile omului;
- se comercializează numai din ambalaje originale, nedesfăcute şi se utilizează numai pentru preparatele care suferă o prelucrare termică.
Derulează până sus