Art. 47. - Art. 47: Restricţii pentru anumite tipuri de carne proaspătă - Regulamentul 627/15-mar-2019 de stabilire a unor modalităţi practice uniforme pentru efectuarea controalelor oficiale asupra produselor de origine animală destinate consumului uman în conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/625 al Parlamentului European şi al Consiliului şi de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2074/2005 al Comisiei în ceea ce priveşte controalele oficiale

Acte UE

Jurnalul Oficial 131L

În vigoare
Versiune de la: 26 Noiembrie 2025
Art. 47: Restricţii pentru anumite tipuri de carne proaspătă
Medicul veterinar oficial poate impune cerinţe privind utilizarea cărnii proaspete care provine de la animale:
(a)supuse unei sacrificări de urgenţă în exteriorul abatorului; sau
(b)care provin din efective în care se aplică tratamentul cărnii în conformitate cu partea E din anexa II la Regulamentul (CE) nr. 2160/2003 înainte de introducerea cărnii pe piaţă.