Regulamentul 3061/22-dec-1995 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 992/95 privind deschiderea şi modul de gestionare ale contingentelor tarifare comunitare pentru anumite produse agricole şi pescăreşti originare din Norvegia
Editia Speciala a Jurnalului Oficial
În vigoarePentru Consiliu Preşedintele L. ATIENZA SERNA |
Număr de ordine | Cod NC (1) | Denumirea mărfurilor | Volum contingentar (tone) | Drept contingentar (%) |
09.0701 | ex 1504 20 10 ex1504 30 19 ex1516 10 90 | Uleiuri şi grăsimi de la animale marine, altele decât uleiul de balenă şi de casalot, prezentate în ambalaje cu un conţinut net mai mare de lkg' | 1 000 | 8,5 |
09.0703 | 0305 | Peşti uscaţi, săraţi sau în saramură; peşti afumaţi, preparaţi sau nu înainte sau în timpul afumării; făină de peşte proprie consumului uman: | 13 250 | 0 |
- Peşti uscaţi, săraţi sau nu, însă nu afumaţi: | ||||
0305 51 | - - Cod (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) | |||
ex0305 51 90 | - - - Uscaţi şi săraţi: | |||
- - - - cu excepţia codului din specia Gadus macrocephalus | ||||
0305 59 | - - Altele: | |||
- - - Peşti din specia Boreogadus saida: | ||||
0305 59 19 | - - - - Uscaţi şi săraţi | |||
de la 1 aprilie la 31 decembrie | ||||
09.0711 | Preparate şi conserve de peşte; caviar şi înlocuitori de caviar, preparaţi din icre | 400 | 5,8 (a) | |
ex1604 13 90 | - - - Altele: | |||
- - - -Sardine şprot, cu excepţia fileurilor crude, învelite în pastă sau pane, preparate anterior în ulei sau nu, congelate: | ||||
- - - - altele: | ||||
1604 19 92 ex1604 19 93 1604 19 94 | - - - - -Cod (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) - - - Cod negru (Pollachius virens), cu excepţia codului negru afumat - - - Merluciu (Merluccius spp., Urophycis spp.) | |||
1604 19 95 | - - - Cod de Alaska (Theragra chalcogramma) şi merlan (Pollachius pollachius) | |||
1604 19 98 | - - - Altul | |||
ex 1604 20 90 | - - - - Alţi peşti decât codul negru şi heringii afumaţi | 10 | ||
- - - - Alţii decât macrourile | ||||
- - - - Macrouri (Scomber australasicus) | ||||
09.0715 | 0302 11 00 | Păstrăvi, proaspeţi sau refrigeraţi | 500 (2) | 0 |
0302 21 00 | Păstrăvi, congelaţi | |||
(1) A se vedea codurile TARIC din anexa II. (2) Volume aplicabile de la 1 iulie la 31 decembrie 1995 şi ulterior de la 1 ianuarie la 31 decembrie în fiecare an. (a) Dreptul vamal se reduce progresiv, în funcţie de următorul calendar: 4,4 % la 1 ianuarie 1996, 3 % la 1 ianuarie 1997. | ||||
09.0716 | 0302 12 00 | Somoni, proaspeţi sau refrigeraţi | 6 100 (2) | 0 |
09.0717 | 0303 10 00 ex0303 22 00 | Somoni de Pacific, congelaţi Somoni de Atlantic, congelaţi | 580 (2) | 0 |
09.0718 | 0304 10 13 0304 20 13 | File de somon, proaspăt sau refrigerat File de somon, congelat | 610 (2) | 0 |
09.0719 | 0302 19 00 | alte specii de Salmonidae, proaspete sau refrigerate | 670 (2) | 0 |
0303 29 00 | alte Salmonidae, congelate | |||
09.0720 | 0302 69 45 | Mihalţ-de-mare, proaspăt sau refrigerat | 370 (2) | 0 |
09.0721 | 0302 22 00 | Plătică, proaspă sau refrigerat | 250 (1) | 0 |
0302 23 00 | Calcan, proaspăt sau refrigerat | |||
0302 29 10 | Megrim, proaspăt sau refrigerat | |||
0302 29 90 | altele | |||
0302 39 10 | Cambule comune, congelate | |||
0302 39 20 | Megrim congelat | |||
0302 39 30 | Peşti de genul Rhombosolea, congelaţi | |||
0302 39 80 0302 69 65 | Alţii Specie de merluciu, proaspăt sau refrigerat | |||
0302 69 81 | Peşti-undiţar proaspeţi sau refrigeraţi | |||
0302 69 86 | Putasu austral, proaspăt sau refrigerat | |||
0302 69 87 | Peşti-sabie, proaspeţi sau refrigeraţi | |||
0302 69 91 | Scrumbie, proaspătă sau refrigerată | |||
0302 69 92 | Tipar roz, proaspăt sau refrigerat | |||
0302 69 93 | Peşti din specia Kathetostoma giganteum | |||
0302 69 96 | Alţii | |||
09.0722 | 0304 90 35 | Carne de cod şi de peşte din specia Boreogadus saida | 500 (2) | 0 |
0304 90 38 | ||||
0304 90 39 | Altele | |||
0304 90 41 | Carne de cod negru, congelat | |||
0304 90 45 | Carne de egrefin, congelat | |||
0304 90 47 | Carne de merluciu, congelat | |||
0304 90 49 | ||||
0304 90 59 | Carne de putasu, congelat | |||
0304 90 61 | Carne de merlan de Alaska, congelat | |||
0304 90 65 | Carne de peşte-sabie, congelat | |||
ex 0304 90 97 | Carne congelată de peşte marin, în afară de macrou | |||
(1) A se vedea codurile TARIC din anexa II. (2) Volume aplicabile de la 1 iulie la 31 decembrie 1995 şi ulterior de la 1 ianuarie la 31 decembrie în fiecare an. | ||||
09.0723 | 0302 40 90 0303 50 90 | Heringi, proaspeţi sau refrigeraţi, de la 16 iunie la 14 februarie Heringi, congelaţi, de la 16 iunie la 14 februarie | 800 (2) | 0 |
09.0724 | 0302 64 90 | Macrouri proaspete sau refrigerate, de la 16 iunie la 14 februarie | 260 (2) | 0 |
09.0725 | 0303 74 19 | Macrouri din speciile Scomber scombrusşi Scomber japonicus, congelate, de la 16 iunie la 14 februarie | 100 (2) | 0 |
09.0726 | 0302 69 31 | Sebaste de mare sau sebaste, proaspete sau refrigerate | 130 (2) | 0 |
0302 69 33 | ||||
0302 79 35 | Sebaste de mare sau sebaste, congelate | |||
0302 79 37 | ||||
09.0727 | 0304 1019 0304 20 19 | Fileuri de alţi peşti de apă dulce, proaspete sau refrigerate Fileuri de alţi peşti de apă dulce, congelate | 110 (2) | 0 |
09.0728 | 0304 10 33 | Fileuri de cod negru, proaspete sau refrigerate | 180 (2) | 0 |
0304 10 35 | Fileuri de sebaste de mare sau sebaste, proaspete sau refrigerate | |||
0304 10 38 | altele | |||
09.0729 | 0304 10 92 | 130 (2) | 0 | |
0304 10 93 | Carne de peşti de mare, proaspeţi sau refrigeraţi | |||
0304 10 98 | Altele | |||
09.0730 | 0304 20 21 | Fileuri de moruni sau de peşti din specia Boreogadus saida, congelat | 9 000 (2) | 0 |
0304 20 29 | Fileuri de cod negru, congelat | |||
0304 20 31 | Fileuri de eglefin, congelat | |||
0304 20 33 | Fileuri de sebaste de mare sau sebaste, congelate | |||
0304 20 35 | Fileuri congelate din specia Sebastes marinas | |||
0304 20 37 | ||||
0304 20 57 0304 20 59 | Fileuri de merluciu, congelate Fileuri de merluciu (specia Urophycis) | |||
0304 20 71 | Fileuri congelate de plătică | |||
0304 20 83 | Fileuri de peşte-undiţar, congelat | |||
0304 20 85 | Fileuri de merlan de Alaska, congelat | |||
0304 20 87 | Fileuri de peşte-sabie, congelat | |||
0304 20 91 | Fileuri de grenadier albastru, congelat | |||
0304 20 96 | Altele | |||
09.0731 | ex0305 20 00 | Ficat, icre, lapţi de peşti, uscate, sărate sau în saramură, dar nu afumate | 1 900 (2) | 0 |
09.0732 | 0305 41 00 | Somon afumat | 450 (2) | 0 |
(1) A se vedea codurile TARIC din anexa II. (2) Volume aplicabile de la 1 iulie la 31 decembrie 1995 şi ulterior de la 1 ianuarie la 31 decembrie în fiecare an. | ||||
09.0733 | 0305 42 00 | Hering afumat | 140 (2) | 0 |
0305 49 10 | Halibut negru afumat sau halibut de Groenlanda | |||
0305 49 20 | Halibut afumat de Atlantic | |||
0305 49 30 | Macrou afumat | |||
0305 49 40 | Păstrăv afumat | |||
0305 49 50 | Anghilă afumată | |||
0305 49 90 | Alţi peşti afumaţi | |||
09.0734 | 0305 69 90 | Slţi peşti săraţi neuscaţi sau afumaţi şi peşti în saramură | 250 (2) | 0 |
09.0735 | 0305 61 00 | Heringi săraţi dar neuscaţi sau afumaţi şi heringi în saramură | 1 440 (2) | 0 |
09.0736 | 0306 13 10 0306 19 30 | Crevete din familia Pandalidae, congelate Homar de Norvegia (Nephrogs norvegicus), congelat | 950 (2) | 0 |
09.0737 | ex 0306 23 10 | Crevete din familia Pandalidae, necongelat, pregătit prin fierbere la bord | 800 (2) | 0 |
09.0738 | ex0306 23 10 (a) 0306 29 30 | Crevete din familia Pandalidae, necongelat, pentru prelucrare (b) Homar de Norvegia, necongelat | l 900 (2) | 0 |
09.0739 | 1604 11 00 | Preparate sau conserve de somon, întreg sau bucăţi | 170 (2) | 0 |
09.0740 | 1604 12 91 1604 12 99 | Preparate sau conserve de heringi, întreg sau bucăţi | 3 000 (2) | 0 |
09.0741 | 1604 13 90 | Preparate sau conserve din sardine şi şprot, întreg sau bucăţi | 180 (2) | 0 |
09.0742 | 1604 15 11 1604 15 19 | Preparate sau conserve din macrou, întreg sau bucăţi | 130 (2) | 0 |
09.0743 | 1604 19 92 | Preparate sau conserve de morun, întreg sau bucăţi | 5 500 (2) | 0 |
1604 19 93 | Preparate sau conserve de cod negru | |||
1604 19 94 1604 19 95 | Preparate sau conserve de merluciu Preparate sau conserve de merlan de Alaska şi merlan | |||
1604 19 98 | Alt peste, preparat sau conservat | |||
1604 19 20 90 | Preparate şi conserve de alţi peşti | |||
(1) A se vedea codurile TARIC din anexa II. (2) Volume aplicabile de la 1 iulie la 31 decembrie 1995 şi ulterior de la 1 ianuarie la 31 decembrie în fiecare an. (a) Controlul utilizării pentru această destinaţie specială se face prin aplicarea dispoziţiilor comunitare existente în domeniu. (b) Dreptul vamal se reduce progresiv, în funcţie de următorul calendar: 4,4 % la 1 ianuarie 1996, 3 % la 1 ianuarie 1997. | ||||
09.0744 | 1604 20 10 | Alte preparate şi conserve de somon | 300 (2) | 0 |
09.0745 | ex1605 20 10 ex1605 20 99 ex1605 20 91 | Crevete decorticate şi congelate | 5 500 (2) | 0 |
09.0746 | ex1605 20 10 ex1605 20 91 ex1605 20 99 | Alt crevete decât cel decorticat şi congelat | 1 000 (2) | 0 |
09.0747 | 2301 20 00 | Făină, pudre şi pelete de peşti sau de crustacee, de moluşte sau de alte nevertebrate acvatice | 28 000 (2) | 0 |
09.0748 | 1605 10 00 | Crab preparat sau conservat | 50 (2) | 0 |
09.0751 | ex0704 10 10 | Conopidă, în stare proaspătă sau refrigerată, de la 1 august la 31 octombrie | 2 000 | 0 |
09.0753 | ex 0704 90 90 | Broccoli, în stare proaspătă sau refrigerată, de la 1 iulie la 31 octombrie | 1 000 | 0 |
09.0755 | ex 0704 90 90 | Varză chinezească, în stare proaspătă sau refrigerată, de la 1 iulie la 28 februarie | 3 000 | 0 |
09.0757 | 0809 20 51 0809 20 59 0809 20 61 0809 20 69 ex0809 20 71 ex0809 20 79 | Cireşe proaspete, de la 16 iulie la 31 august | 600 | 0(3) |
09.0759 | ex 0809 40 30 ex 0809 40 40 ex 0809 40 90 | Prune şi porumbe proaspete, de la 1 septembrie la 15 octombrie | 600 | 0(3) |
09.0761 | ex0810 10 10 | Căpşune proaspete, de la 15 la 31 iulie | 750 | 0 |
09.0762 | ex0810 10 90 | Căpşune proaspete, de la 1 august la 15 septembrie | 750 | 0 |
09.0775 | 1504 10 10 | Uleiuri din ficat de peşte şi bucăţi, cu un conţinut de vitamina A care nu depăşeşte 2 500 de IU/g | 103 | 0 |
09.0776 | 1504 20 10 | Fracţiuni solide de grăsimi si uleiuri de peste, altele decât uleiurile de ficat | 384 | 0 |
09.0777 | ex1516 10 90 | Grăsimi şi uleiuri animale şi fracţiunile lor | 5 141 | 0 |
(1) A se vedea codurile TARIC din anexa II. (2) Volume aplicabile de la 1 iulie la 31 decembrie 1995 şi ulterior de la 1 ianuarie la 31 decembrie în fiecare an. (3) Se aplică dreptul vamal suplimentar specific. | ||||
Număr de ordine | Cod NC | Cod TARIC |
09.0701 | ex 1504 20 10150 | 1504 20 10*90 |
ex 1504 30 19 | 1504 30 19*90 | |
ex1516 10 90 | 1516 10 90*11 | |
09.0703 | 900305 51 90 | 0305 51 90*10 |
*20 | ||
ex 1604 13 90 | 1604 13 90*91 | |
*99 | ||
09.0711 | ex 1604 19 93 | 1604 19 93*90 |
ex 1604 20 90 | 1604 20 90*30 | |
*40 *90 | ||
09.0717 | 000303 22 00 | 0303 22 00*21 |
23 | ||
25 | ||
29 | ||
09.0722 | ex 0304 90 97 | 0304 90 97*31 |
39 | ||
50 | ||
60 | ||
70 | ||
80 90 | ||
09.0731 | ex0305 20 00 | 0305 20 00*11 |
19 | ||
93 98 | ||
09.0737 | 100306 23 10 | 0306 23 10*20 |
95 | ||
09.0738 | 100306 23 10 | 0306 23 10*11 |
91 | ||
09.0745 | ex1605 20 10160 | 1605 20 10*20 |
91 | ||
ex1605 20 91 | 1605 20 91*20 | |
91 | ||
ex1605 20 99 | 1605 20 99*20 | |
91 | ||
09.0746 | ex1605 20 10160 | 1605 20 10*30 96 |
ex1605 20 91 | 99 1605 20 91*30 | |
96 | ||
99 | ||
ex1605 20 99 | 1605 20 99*30 96 99 | |
09.0751 | ex0704 10 10 | 0704 10 10*30 |
09.0753 | ex 0704 90 90 | 0704 90 90*13 |
09.0755 | ex 0704 90 90 | 0704 90 90*92 |
*94 | ||
*97 | ||
09.0757 | 710809 20 71 | 0809 20 71*10 |
ex0809 20 79 | 0809 20 79*11 | |
0809 20 79*19 | ||
09.0759 | ex 0809 40 30 | 0809 40 30*51 |
*52 | ||
*53 | ||
*54 | ||
*55 | ||
*56 | ||
ex 0809 40 40 | 0809 40 40*20 | |
ex 0809 40 90080940 | 0809 40 90*50 | |
09.0761 | ex0809 10 10 | 0810 10 10*60 |
*80 | ||
09.0762 | 900810 10 90 | 0810 10 90*12 |
*14 | ||
09.0777 | 901516 10 90 | 1516 10 90*11 |
*19 |