Art. 4. - Art. 4: Stabilirea eligibilităţii produselor - Regulamentul 1240/18-mai-2016 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (UE) nr. 1308/2013 al Parlamentului European şi al Consiliului în ceea ce priveşte intervenţia publică şi ajutorul pentru depozitarea privată

Acte UE

Jurnalul Oficial 206L

În vigoare
Versiune de la: 7 Februarie 2018
Art. 4: Stabilirea eligibilităţii produselor
(1)Eligibilitatea produselor pentru intervenţia publică se stabileşte conform metodelor prevăzute în cadrul următoarelor dispoziţii:
a)pentru cereale: în anexa I părţile I, II, III şi IV;
b)pentru orez: în anexa II partea I;
c)pentru carnea de vită: în anexa III partea I;
d)pentru unt: în părţile I şi Ia ale anexei IV la prezentul regulament

e)pentru laptele praf degresat: în părţile I şi Ia ale anexei V la prezentul regulament

(2)Metodele care trebuie utilizate pentru determinarea calităţii cerealelor, a untului şi a laptelui praf degresat eligibile pentru intervenţia publică menţionate în anexele I, IV şi, respectiv, V, sunt cele prevăzute în cele mai recente versiuni ale standardelor europene sau internaţionale relevante, după caz, aflate în vigoare de cel puţin 6 luni înainte de prima zi a perioadei de intervenţie publică stabilite la articolul 12 din Regulamentul (UE) nr. 1308/2013.