Art. 8. - Art. 8 - Norma sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor din 2008 privind procedura de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a activităţilor de obţinere şi de vânzare directă şi/sau cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală sau nonanimală, precum şi a activităţilor de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimală

M.Of. 895

În vigoare
Versiune de la: 19 Iulie 2024
Art. 8
Producătorii trebuie să aplice toate măsurile necesare pentru evitarea oricărui risc de contaminare a produselor de origine animală în timpul obţinerii şi expunerii la vânzare şi trebuie să informeze direcţia sanitar-veterinară şi pentru siguranţa alimentelor judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti, atunci când constată că produsele obţinute şi destinate vânzării directe constituie un risc pentru sănătatea publică.