Art. 18. - Personalul necesar desfăşurării activităţii din cadrul laboratoarelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor este următorul: - Norma sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor din 2013 privind autorizarea laboratoarelor în care se desfăşoară activităţi supuse supravegherii şi controlului sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor

M.Of. 66 bis

Ieşit din vigoare
Versiune de la: 12 August 2020
Art. 18
(1)Personalul necesar desfăşurării activităţii din cadrul laboratoarelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor este următorul:
a)şef de laborator şi/sau specialist cu studii superioare în domeniu, instruit pentru profilul respectiv;
b)personal tehnic cu studii medii;
c)personal auxiliar.
(2)[textul din Art. 18, alin. (2) din capitolul VI a fost abrogat la 06-nov-2015 de Art. I, punctul 18. din Ordinul 142/2015]
(3)[textul din Art. 18, alin. (3) din capitolul VI a fost abrogat la 06-nov-2015 de Art. I, punctul 18. din Ordinul 142/2015]
(4)Laboratoarele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor private îşi pot dimensiona necesarul de personal în funcţie de numărul şi de complexitatea analizelor efectuate.
(5)Personalul din cadrul laboratorului supus supravegherii şi controlului sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor în care se desfăşoară activităţi de testare şi analize de laborator trebuie să fie în număr suficient, raportat la numărul de probe şi analize.