Art. 33. - Art. 33 - Norma sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor din 2008 privind procedura de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a activităţilor de obţinere şi de vânzare directă şi/sau cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală sau nonanimală, precum şi a activităţilor de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimală

M.Of. 895

În vigoare
Versiune de la: 19 Iulie 2024
Art. 33
În vederea obţinerii documentului de înregistrare pentru siguranţa alimentelor pentru activităţile din domeniul alimentar desfăşurate de unităţile cuprinse în anexa nr. 9, solicitanţii depun la direcţia sanitar-veterinară şi pentru siguranţa alimentelor judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti un dosar cuprinzând următoarele documente:
a)cerere scrisă în care sunt precizate:
1.denumirea şi adresa unităţii;
2.activitatea desfăşurată;
3.tipurile şi cantităţile de produse obţinute ca urmare a procesării;
4.numărul personalului lucrător;
b)schiţa obiectivului unde se desfăşoară activităţile de producţie, datată, asumată de către operator prin semnarea acesteia;
c)copia certificatului constatator sau, după caz, a certificatului de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului de pe lângă tribunalul pe a cărui rază teritorială îşi desfăşoară activitatea sau alte documente specifice formei de organizare;
d)copie de pe actul de identitate al reprezentantului legal al operatorului economic;
e)dovada care atestă că au fost achitate tarifele prevăzute în legislaţia specifică în vigoare.