Art. 18. - Norma sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor din 2008 privind procedura de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a activităţilor de obţinere şi de vânzare directă şi/sau cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală sau nonanimală, precum şi a activităţilor de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimală

M.Of. 895

În vigoare
Versiune de la: 19 Iulie 2024
Art. 18
(1)Activităţile din unităţile de vânzare cu amănuntul prevăzute în anexa nr. 1 se desfăşoară în baza documentului de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor emis de direcţia sanitar-veterinară şi pentru siguranţa alimentelor judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti, prevăzut la anexa nr. 3.

(2)Înregistrarea sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a activităţilor din unităţile cu vânzare cu amănuntul prevăzute în anexa nr. 1 se efectuează de către direcţia sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti, prin inspectorii autorităţii sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.
(3)Cererea solicitantului se soluţionează de către direcţia sanitar-veterinară şi pentru siguranţa alimentelor judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti, în cel mai scurt timp, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data depunerii documentaţiei complete.