§ 285. - Actul 15/2000 CAPITOLUL 15: GRASIMI ŞI ULEIURI DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA; PRODUSE ALE DISOCIERII LOR; GRASIMI ALIMENTARE PRELUCRATE; CEARA DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA din Anexa la Decizia nr. 16/2000 privind Normele tehnice de interpretare a Sistemului armonizat de denumire şi codificare a mărfurilor, ediţia a II-a (1996), actualizate prin aducerile la zi nr. 1-8

M.Of. 12 bis

În vigoare
Versiune de la: 14 Ianuarie 2000
Grupa cuprinde grasimile şi uleiurile animale sau vegetale şi fractiunile lor, care au suferit anumite tratamente care modifica structura lor chimica, ceea ce le amelioreaza vascozitatea lor, sicativitatea lor (adica proprietatea lor de a putea absorbi oxigenul din aer şi de a deveni astfel apte de a forma straturi elastice) sau le modifica alte proprietati, atata timp cat pastreaza structura fundamentala de triglicerida şi nu sunt descrise mai specific în alta parte, şi în special: