§ 222. - Actul 15/2000 CAPITOLUL 15: GRASIMI ŞI ULEIURI DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA; PRODUSE ALE DISOCIERII LOR; GRASIMI ALIMENTARE PRELUCRATE; CEARA DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA din Anexa la Decizia nr. 16/2000 privind Normele tehnice de interpretare a Sistemului armonizat de denumire şi codificare a mărfurilor, ediţia a II-a (1996), actualizate prin aducerile la zi nr. 1-8

M.Of. 12 bis

În vigoare
Versiune de la: 14 Ianuarie 2000
Este vorba despre un ulei vegetal stabil obtinut, de exemplu, din urmatoarele trei specii vegetale: mustarul alb (Sinapsis alba şi Brassica hirta), mustarul negru (Brassica nigra) şi mustarul indian (Brassica juncea). Contine în general mult acid erucic şi este utilizat în special la fabricarea produselor farmaceutice, în bucatarie sau la fabricarea produselor industriale.