Curtea de Apel ORADEA, Răspunderea patrimonială a fostului manager al unei clinici medicale. Neaplicarea dispoziţiilor art. 204 alin. (1), (3) C. pr. civ.

Articole
Publicare: Revista Romana de Dreptul Muncii 4 din 2020
Autor:
Tip: Jurisprudenta

Răspunderea patrimonială a fostului manager al unei clinici medicale. Neaplicarea dispoziţiilor art. 204 alin. (1), (3) C. pr. civ.

Răspunderea patrimonială a fostului manager al unei clinici medicale. Neaplicarea dispoziţiilor art. 204 alin. (1), (3) C. pr. civ.

C. muncii, art. 256 alin. (2)

C. fisc., art. 39

C. civ., art. 1371 alin. (1)

C. pr. civ., art. 204 alin. (1) şi (3)

Înscrisurile raportat la care au fost solicitate despăgubiri s-au depus la dosar doar la data de 24 mai 2017, iar excepţia de prescripţie fiind invocată la următorul termen de judecată, nu opera decăderea din dreptul de-a fi invocată. Câtă vreme majorarea pretenţiilor a implicat sume care nu reprezentau o majorare a solicitărilor iniţiale, fiind o cerere nouă, corect instanţa de fond a reţinut că nu sunt incidente dispoziţiile art. 204 alin. (2) C. pr. civ.

Intimatul a avut calitatea de manager al clinicii medicale apelante, iar în cursul lunii iulie 2014, deşi nu încheiase contract de prestări servicii cu CAS (...) pentru această lună, a efectuat servicii medicale a căror contravaloare nu a fost posibil a fi decontate de aceasta. Creând un...

Conținut complet disponibil după conectare pe Sintact